SI VOLS POSSAR-TE EN CONTACTE AMB NOSALTRES
TEL + 34 657 120 830
OR VISITA'NS AL Citilab pl can suris sn, Cornellà Barcelona

Design, Programation...

OMAS Solutions

Si el que t’interessa és posar en funcionament una Web TV o un web per a un centre educatiu el més aviat possible, consulta una de les nostres solucions per a aquests casos. En molt poc temps tindràs el teu web en marxa!

Solucions a mida, Drupal

Drupal és un gestor de continguts que compta amb una enorme comunitat al darrere. Es tracta d’una eina de codi obert, per la qual cosa tota la comunitat participa de la seva continua evolució aportant nous mòduls amb noves funcionalitats, i corregint i millorant els existents.

Disseny

L’aparença gràfica del web és tan important com la seva funcionalitat. A OMAS en sóm conscients i per això disposem d’una xarxa de dissenyadors gràfics que t’ajudaran a aconseguir la millor proposta gràfica per al teu lloc web.

Móduls Drupal

No ens cenyim únicament al que aporta la comunitat Drupal. Si no existeixen els mòduls per implementar la funcionalitat que volem, els programem nosaltres mateixos utilitzant el llenguatge PHP.

Optimització per buscadors, SEO

Aplicant les tècniques d’optimització SEO aconseguim que el teu web estigui ben posicionat als principals buscadors com Google, Yahoo! o Bing, i el més important, de manera gratuita. SEO no és un sistema PPC (Pay per click), sinó que aconsegueix un bon posicionament millorant el contingut del web, l’estructura de links, etc.

Hosting

No t’has de preocupar de buscar un servidor on allotjar la teva nova web. Disposem de servidors adaptats per oferir el millor rendiment en l’experiència web.

citilab